Качество и стил с дамски обувки българско производство

obuvkiВсяка нова модна тенденция ни предлага все по-зашеметяващи и ефектни дрехи и обувки. Забравихме времето, в което стоките бяха конфекция и всички се обличаха еднакво. Днес разнообразието от модели дрехи и обувки е изключително голямо. Пазарът е пренаситен. Но дали избираме качествени стоки? Магазините буквално са заляти с китайско производство, което се предлага евтино за сметка на качеството. За щастие напоследък все повече хора предпочитат високото качество и наред с това българското производство.

Българските производители предлагат много красиви и модерни български дрехи и обувки. Наши стоки отдавна се изнасят в чужбина и са сред най-добрите.

 

Тазгодишните колекции от дамски чехли, обувки, сандали и ботуши са удивителни и наистина си заслужават вниманието. За изработката им е използвана естествена кожа, което е основния показател за високо качество. Ето някои отнай-добрите модели, които се предлагат:

За спортно елегантна визия може да уникални изберете дамски сандали, чийто акцент пада върху назъбена подметка.

За ежедневна и неангажираща визия заложете на дамски спортни обувки, наподобяващи кецове. Подметката им е тип флатформа и са много удобни.Предлагат се както едноцветни, така и в комбинация от два цвята. Чудесно се съчетават с деним.
За топлите приятни летни вечери изберете дамски сандали, които са леко заострени отпред и имат средно висок и много стабилен ток. Акцентирано е върху каишките, които са с големи капси и токи. Цветовата им комбинация от три цвята е убийствена. С такъв модел ще изглеждате стилни и изискани.

Един от актуалните хитове този сезон са едноцветни дамски обувки с перфорираната кожа. Моделът е идеален не само за ежедневие, но и за работа в офис. Придават неповторима елегантност на визията.

За леко небрежен вид може да изберете обувки с перфорирана кожа и дебела подметка,  както и с ластици отстрани за лесно събуване и обуване. Тези модели са много по-красиви от познатите до сега дамски кецове.
За края на лятото и началото на есента заложете на дамски боти, изработени също от перфорирана кожа. Акцентите падат върху малките детайли като капси, синджири и т. .н. С тях ще придобиете екстравагантна и същевременно елегантна визия.

 

Ако блога ми ти допада, то абонирай се за публикациите в него

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *