За мен

Стефан Караминчев

Приятно ми е да се представя на всички във виртуалното пространство. Аз съм Стефан и съм от Велико Търново. Живея и работя именно тук в старата столица на България. Заклет родолюбец съм и никога не бих изневерил на родния град. Той ми дава спокойствие и сила за да съществувам такъв какъвто съм.

Заклет фен съм на рока и бирата. Обожавам да свиря на китара и дори в някои етапи от живота ми с музика съм изкарвал и прехраната си. Свиря от съвсем малък и не минава и ден в който да не изсвиря дори и само едно парче. Както обичам да се шегувам с приятели китарата е моята голяма любов.

В момента пиша текстове за песни, както и музика към тях. Това ми доставя истинско удоволствие и може би затова нещата се получават от самосебе си. Благодарен съм на близките ми, че ме подкрепят в това което правя.

Другото нещо без което не мога е кучето ми. То е порода ротвайлер и се казва Роб. Доста е своенравен, но ми е верен приятел и двамата се слушаме взаимно. Чувствам се щастлив човек, въпреки че още не съм открил подходящата жена за мен. Все някой ден и това ще стане, както обичам да казвам всяко нещо с времето си. Това е от мен и ще се радвам именно тук да намеря верни читатели и приятели.