10 невероятно секси жени, носещи размери X плюс

Всеки ден сме заобиколени от изображения на слаби модели в медиите, по лъскави списания, на подиуми, в различни телевизионни програми и реклами. Все пак всяка година се появяват повече жени със средни или големи размери дрехи.

Може би било хубаво да показваме снимки на великолепни красавици с по “истински” форми. Всяка от тези великолепни модели е атрактивна, секси и носи размер от 48 или повече. Всички те правят сърцето на мъжката половина на човечеството по-пламенно, отколкото слабите от лъскавите страници на списанията. Вижте някои блузи с връзки: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/блузи-с-връзки-новата-мода.

Ето и някои световни звезди, с по-пищни форми:

  1. Тара Лин

Тара Лин е най-известният голям модел, който украсява корицата на френското списание “Elle”. Невероятните й снимки, заедно със статията за промените в тенденциите и видовете фигури, предизвикват истинска треска в модния свят. Обемите на Лин отговарят на американския размер 14/16.

  1. Джъстин Лего

Джъстин Лего е родом от Квебек (Канада) – един от най-популярните модели, които популяризират здравословна красота през последните години. Тя носи 14-ти американски размер.

  1. Барбара Брикнер

Барбара Брикнер е модел с размер плюс около 10 години. Това беше модел на голям брой много известни модни дизайнери, особено за италианската компания Елена Миро. Тя участва в техния календар през 2000 година. През същата година Брикнер пуска дрехата си за бременни жени.

  1. Силвия Роу

Силвия Роу е американка с корейски произход, носеща американски размер 14. Тя направи много, за да влезе в каталозите на моделни агенции. Предполага се, че има голямо бъдеще в модата с плюс размери.

  1. Ананса Симс

Тя е дъщеря на известния модел Бевърли Джонсън. Тя е първата цветнокожа жена, чиято снимка е отпечатана на корицата на американското списание Vogue през 1974 г. Ананса е успешен модел, често представян по каталози за дрехи с големи размери.

  1. Натали Лафин

Натали Лафлин – моделът на първо място с плюс размери. Нейната фигура и визия озаряват билборд на Таймс Скуеър. Тя носи 12-14 американски дрехи.

  1. Ашли Греъм

Ашли Греъм е известна на първо място като модел, който рекламира бельото. Тя е с размери 16 по американската номерация.

  1. Кейти Дилън

Тя е един от първите модели с размер плюс. През 2000 г. е сред 50-те най-красиви жени в света. Дийнън страда от анорексия в юношеството, тъй като в детството си е била заклеймявала за пълнота. За да докаже на всички, че е красива, Кейт стана модел, след което се премести в категорията модели с размер плюс.

  1. Флавия Лакерда

Бразилският модел работила като бавачка в Ню Йорк, когато започва да пробива като модел. Сега е успешен международен модел с плюс размер.

  1. Кристина Мендес

Кристина Мендес влиза в историята като първата испаноезичка, която попада в големите модни къщи като плюс размер.

Така, че ако наподобявате на някоя пт тях по размери, то това не бива да ви тревожи. Все пак: http://mamaninja.bg/%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/item/162-и-мама-е-правил-глупости.

Ако блога ми ти допада, то абонирай се за публикациите в него

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *