Превърнете банята си в стилен френски будоар

stilna banyaРазбира се банята има определено предназначение, но това изобщо не пречи тя да бъде бляскаво и елегантно помещение. Може да постигнете неповторим, удобен и функционален интериор като съчетаете интересни дизайнерски идеи. Можете да я превърнете в стилен и шикозен френски будоар, където да се приготвяте сутрин преди да излезете. За целта трябва да се запознаете с ключовите елементи, които ще предадат на помещението изтънченост и класа.

Първата стъпка е да изберете подходящ цвят на стила на обзавеждане. В този случай са водещи леките цветове, които могат да създадат по-романтично усещане. За плочките по стените заложете на бледо розово или бледо сиво. Като фон за акцентите са подходящи кремави нюанси или цвят слонова кост. Комбинацията от трите цвята е също е идеална и подходяща за плочките, а за акцент използвайте матово златисто. Ако използвате черни елементи, ще внесете повече драма.

Ако имате завеса за душа или пердета на прозорците, обърнете внимание на десените при текстила. Заложете на рисуван текстил от лен в съчетание от розово и черно или бяло и черно. Също така на стила за френски будоар много добре си подхождат флоралните мотиви.

При изграждането на баня в подобен стил друг ключов елемент е оборудването. В конкретния случай най-подходяща е свободно висящата вана. Тя е за предпочитане пред обикновения душ, колко и да е практичен. Дизайнерите препоръчват ретро и калаени модели. Можете да внесете повече блясък с помощта на орнаменти със златни покрития. Изберете кранчета за мивката и дръжки за шкафчетата, чиито повърхности са емайлирани.

С помощта на подходящи аксесоари ще преобразите банята си по уникален начин и ще създадете неповторимо усещане за лукс. Например можете да поставите в средата кристален полилей, както и огледала в стил винтидж, за да подчертаете суетата на стила. Също така можете да поставите на места шишенца с парфюми или добавите стол, тапициран в кадифе.

Обзавеждането в този изящен стил може да преобрази всяка една баня, независимо колко е голяма тя. Тя ще се превърне в луксозна и изумителна. С помощта на божествената визия на френския будоар ще можете да създадете изключителен и модерен дизайн в съчетание с много чар, лукс и елегантност.

Вижте повече по темата тук: http://www.keramo-bg.com/ogledalo-za-bania

Ако блога ми ти допада, то абонирай се за публикациите в него

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *