Zebra 1992 Дамски боти

Комфортни обувки „Zebra 1992”

Zebra 1992 Дамски боти
Zebra 1992 Дамски боти

Марката „Zebra” е една от водещите на пазара за онлайн обувки. При производството на обувките се използват едни от най-качествените материали и най-новите технологии за комфорт и удобство по време на използване. Магазин zebra-online.com е официалният вносител на обувки S.Oliver, Tamaris, Rieker за България. В електронния сайт на фирмата може да намерите каталог, който съдържа всички модели. При липса на магазин в населеното ви място, може да поръчате своите комфортни обувки Zebra по телефона.

История на обувките

Zebra Online обувките водят своето начало през далечната 1992г., когато компанията е създадена. До този момент служителите използвали друг вид обувки, но те не отговаряли на параметрите да бъдат черни, високи и качествени, като по този начин дават живот на новите тактически комфортни обувки.

Технология на обувките

Обувките на Zebra са направени с ортопедичните стелки, които предлагат висококачествени подплънки. По този начин се запазват за много по-дълго време в сравнение с конвенционалните стелки. Няма нужда да се притеснявате от проблеми с миризмата, защото те са с екологично биоцидно третиране. Ортопедичните стелки използват материали от специална пяна изработена от отворен слой клетки , което е доказано, че запазва 95% от подплънките след първата година. Ортопедичните стелки от пяна са леки и дишащи, като позволяват на въздуха да премине през обувките и следователно излишната топлина и влага се отделят. Ортопедичните стелки са анти-бактериални.

Комфортните обувки Zebra използват ортопедичните стелки, които предлагат оптимално ниво на дишане, транспортиране на влагата и анти-бактериални функция. В допълнение гарантират, че удобството и комфорта на стелката ще остане в съответствие през целия живот на продукта.

Тактическият съветник на Zebra дава критичната обратна връзка не само за настоящите продукти, но и за развитието на бъдещите продукти което ви гарантира, че обувките са предназначени специално за Вашите нужди.

Ако блога ми ти допада, то абонирай се за публикациите в него

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *